wie zijn wij

Eric BeckmanMijn naam is Eric Beckman en ik ben eigenaar van Buro Beckman. Ik heb het adviesbureau opgericht in 2007 met als doel een steentje bij te dragen tot het creëren van een duurzamere wereld voor uw –en mijn kinderen.

Ik heb een brede bouwkundige/installatie technische opleiding en achtergrond, vanuit deze achtergrond richt ik mij en mijn team op het energiezuiniger maken van huizen en kantoren. Tevens doe ik regelmatig bouwkundige inspecties voor de woningbouw.

Dit jaar is het buro uitgebreid met twee zeer vakkundige inspecteurs die zich voornamelijk concentreren op het opmaken van energielabels voor de Woning – en Utiliteitsbouw.


Als u dit leest dan neem ik neem aan dat u plannen heeft om een huis of kantoor te verbouwen, een huis te kopen, een energielabel nodig heeft of dat u gewoon energiezuiniger wil gaan leven. Ga dan nog een kleine stap verder en bel mij vrijblijvend of stuur een email via het aanvraagformulier.

Voor het afmelden van de energielabels utitliteit zijn wij samen als cooperatie met Borgch gecertificeerd onder de naam 'energielabelgilde'. Voor de bouwkundige keuringen werken wij samen met Keurhuis Nederland.

Energielabel gilde        Keurhuis NederlandView Eric Beckman's profile on LinkedIn


 
 
MJ-Webdesign